Wie KTM zegt, zegt sportief, scherp, avontuurlijk en oranje. Al sinds de eerste KTM-motor geproduceerd werd in 1949 mikt het Oostenrijkse merk op de ervaren, sportieve rider die kickt op vinnige bochten en een directe, scherpe besturing. Spring binnen bij Moto’s Hautekiet en aanschouw onze nieuwe en tweedehands KTM-motoren in onze moderne showroom. Onze verkoopprofessionals hebben zelf heel wat kilometers op de teller en begeleiden u in de keuze van de juiste motorfiets.

483627 My23 Ktm 1290 Super Adventure S Statics Cat A Eu Global

Voor elk wat wils

KTM specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van motoren die geschikt zijn voor meerdere rijomstandigheden. Zo brengen ze zowel naked bikes, tourmotoren, adventure bikes als racers op de markt, waardoor elke rider wel een KTM-motor vindt die bij zijn voorkeuren en rijstijl past. De populaire KTM 790 Duke of The Original Scalpel scheert met een ongeziene wendbaarheid, harde punch en uiterste precisie over de weg. Het Adventure-gamma bestaat uit modellen die geconstrueerd zijn voor motorreizen, zoals de KTM 390 Adventure. De KTM EXC-modellen leveren spannende offroadavonturen aan het laagste vermogen voor meer comfort.

Bij Moto’s Hautekiet verdelen we uitsluitend de modellen voor gebruik op de openbare weg, waarvan de motoren gebaseerd zijn op de enduro- en offroadmachines. Sportief, maar dan specifiek ontwikkeld voor straatritten. Ontdek zowel nieuwe als tweedehands KTM-motoren in ons aanbod.

Ook KTM-motoren voor A2-rijbewijzen

Heeft u uw A2-rijbewijs gehaald en wilt u graag een KTM-motor kopen? Alle monocilinders en 790-modellen zijn geschikt voor uw rijbewijs en hebben we op stock bij Moto’s Hautekiet.

527479 My24 Ktm 890 Adventure R Rally Action Cat B Eu Global 01 Images

KTM-motoren in het kort

  • ergonomisch ontwerp
  • robuuste constructie
  • ongeëvenaard vermogen
  • uitstekende acceleratie
  • hoge snelheid
  • progressieve technologie
  • sportieve rijervaring
  • hoge betrouwbaarheid

Cilinderinhoud en vermogen van KTM-motoren

Het aantal cc’s en pk’s verschilt van model tot model. Elke sportieve motorenthousiast vindt de gepaste cilinderinhoud en het juiste vermogen bij Moto’s Hautekiet.

Onze experten adviseren u over de beste KTM-motor

486926 My23 Ktm 790 Adventure Action Eu Global

De snelheid van onze KTM-motoren

De snelheid die u kunt halen met een KTM-motor hangt af van de specificaties per serie. Sommige modellen gaan 250 km per uur, er zijn er die een snelheid van 107 km per uur bereiken in de eerste versnelling en andere KTM-motoren mikken dan weer op een goede wendbaarheid. Bij Moto’s Hautekiet luisteren we naar uw prioriteiten en adviseren we u over het juiste model voor uw rijstijl.

491739 My23 Ktm 390 Adventure Spoke Wheels Static Cat B Images Eu Global

KTM-prijzen

Door de brede prijsklasse is er een KTM-motor voor elk budget. Wenst u een gloednieuw exemplaar, dan starten de nieuwprijzen bij 5000 euro. Bij Moto’s Hautekiet heeft u de mogelijkheid om meteen het volledige bedrag te betalen of uw motor maandelijks af te betalen via een financiering. Vraag advies aan uw bank of bereken zelf het budget dat u maandelijks opzijlegt via online simulaties.

Kt240b

Tweedehands KTM-motoren

KTM-motoren behouden hun waarde, prestaties en betrouwbaarheid doorheen de jaren. Ook tweedehands KTM-motoren blinken dus uit op het vlak van kwaliteit. U betaalt minder, terwijl u nog steeds geniet van de hoogwaardige kenmerken van deze premium motorfiets. Bovendien bestaat ons occasie aanbod uit KTM-modellen die ze niet meer op de markt brengen.

Neem een kijkje naar onze KTM-occasies

KTM-testritten

De KTM-motor is weggelegd voor de sportieve rider. Weten of deze motor iets voor u is? Kom langs bij Moto’s Hautekiet en doe een proefrit met een van onze KTM-modellen. Zo voelt u zelf of de zithouding, de reactie van het gas en de rem, het veringsgehalte en de motorbalans bij uw rijstijl en verwachtingen passen.

Maak een testrit

Bent u een motorliefhebber in hart en nieren en is een meerdaags motortripje niks ongewoons voor u? Wilt u weten of dat mogelijk is met een KTM-motor? Wij bieden u de kans om het zelf te ontdekken. U kunt onze KTM’s huren voor een speciale dag, een weekend of langer. U maakt kennis met een ander KTM-model en u bent zeker van een correct onderhouden en verzekerde motor.

Meer weten over KTM-verhuur?

Officieel KTM-onderhoud

Onze service houdt niet op wanneer u met uw KTM-motor bij ons buitenrijdt. Moto’s Hautekiet is officiële KTM-dealer en staat ook in voor het reguliere onderhoud. Onze gekwalificeerde monteurs volgen minutieus het onderhoudsschema van de fabrikant en beschikken over originele KTM-onderdelen voor eventuele herstellingen. Terwijl wij uw bike reviseren, bent u vrij om bij ons ter plaatse te genieten van een koffie, onze volledige showroom te bekijken of erop uit te trekken met een vervangmotor.

Contacteer ons voor een onderhoud

506377 My24 Ktm 450 Smr Europe Global

KTM-accessoires en -motorkleding

Bij uw KTM-motor hoort de juiste uitrusting. Bij Moto’s Hautekiet vindt u al uw KTM-accessoires en -motorkleding, zoals KTM-motorjassen, -T-shirts, -hoodies, -zadeltassen, -helmen en meer.