Het Japanse Kawasaki is van oorsprong een scheepvaartbedrijf. De opgedane kennis tijdens de scheepsbouw zorgde voor een groot succes in de ontwikkeling en productie van motoren. Vandaag hoort Kawasaki tot de meest toonaangevende merken in de motorwereld. Kawasaki-motoren kenmerken zich door technologische vooruitgang en continue innovatie en verhogen de prestaties en het rijgemak van de bestuurder.

Heeft u net als ons een boontje voor dit superbike-merk en droomt u van een eigen Kawasaki-motor? Moto’s Hautekiet is Kawasaki-dealer voor Oost- en West-Vlaanderen en verdeelt alle modellen. We bieden zowel een nieuw als een tweedehands assortiment aan en ons team van voormalige motorrijders begeleidt u met deskundig advies.

22my Ninja 1000 Sx Gn1 Act

Een variëteit aan Kawasaki-motoren

Kawasaki produceerde eerst lichte, middelzware motorfietsen die toen populair waren in Japan. Daarna vulde het merk zijn gamma aan met de krachtigere, sportieve modellen die uiteindelijk bijdroegen tot meerdere wereldkampioenschappen in diverse racecategorieën.

Bij Moto’s Hautekiet vindt u een net zo divers aanbod. Elk Kawasaki-model beschikt over specifieke eigenschappen voor specifieke doeleinden. Start u net uw motorcarrière en zoekt u een A2-model? Heeft u interesse in een Kawasaki Vulcan, Kawasaki Versys, Kawasaki Ninja of een Kawasaki Z-model? Hecht u belang aan een indrukwekkende acceleratie, hoge snelheden of eerder een goede wendbaarheid? Bij ons vindt u alle courante Kawasaki-motoren, nieuw of tweedehands. Hebben we uw specifieke motor niet op voorraad? Dan bestellen we hem voor u.

22my Z650rs Gn1 Stu

De essentie van de Kawasaki-motor

  • vooruitstrevende technologie
  • ergonomisch ontwerp
  • innovatieve veiligheidsvoorzieningen
  • uitstekende controle
  • aangename rijervaring
  • aanzienlijk vermogen
  • progressief ophangingssysteem
  • intuïtieve bediening

Een breed cilinder- en vermogensbereik bij Moto’s Hautekiet

Om aan de behoeften van menig motorliefhebber te voldoen, vullen we ons aanbod aan met een waaier aan cc’s en pk’s. Zo zijn er opties voor elk ervaringsniveau en alle krachtvereisten. Bij Moto’s Hautekiet verdelen we Kawasaki’s met cilinderinhouden van 400 tot 650 cc.

Kom langs en ontdek al onze Kawasaki-motoren

22my Vulcan S Gy1 Act

De snelheid van een Kawasaki-motor

De eigenschappen en specificaties verschillen telkens per serie. Er zijn Kawasaki-motoren die 300 km per uur halen en er zijn er die net heel wendbaar zijn en snel accelereren. Belangrijk is dat u een motor vindt die past bij uw rijstijl en verwachtingen. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en adviseren u over het model dat het beste bij u past.

21my Ninja Zx 10r Gn1 Action

Wat u betaalt voor een Kawasaki-motor

De kostprijs van een Kawasaki-motor verschilt per model, specificaties en extra features. De prijzen van onze nieuwe Kawasaki’s start vanaf ongeveer 6000 euro. Wenst u uw motor liever te kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij Moto’s Hautekiet. Vraag uw bank naar advies of bereken zelf hoeveel u maandelijks opzij kunt leggen.

22my Z900 Wt2 Act

Tweedehands Kawasaki-motoren

Een tweedehands Kawasaki-motor is interessant als u op zoek bent naar een betaalbare en toch kwalitatieve motor. Kawasaki’s behouden grotendeels hun waarde en betrouwbaarheid. Bovendien heeft u de keuze uit authentieke Kawasaki-modellen die ze niet meer op de markt brengen. U geniet van de pluspunten van een gerenommeerd motormerk, zonder de kosten van een spiksplinternieuw exemplaar. Bij Moto’s Hautekiet verkopen we tweedehands Kawasaki-motoren vanaf plusminus 3000 euro.

Meer over onze occasie motoren

Test een Kawasaki-motor

U bent pas helemaal zeker van uw keuze als u uw Kawasaki-motor uitprobeert. Voel de zitpositie, de gas- en remreactie, het veringsniveau en de motorbalans. Beantwoorden het comfort en de prestaties aan uw rijstijl en verwachtingen?

Ontdek het tijdens een testrit

Een Kawasaki-motor is het perfecte reisgezelschap. De motor is het ideale voertuig om alleen of met twee de ongerepte natuur of bruisende steden te verkennen. Twijfelt u nog over het geschikte model? Huur een van onze Kawasaki’s voor een dag, een weekend of meerdere dagen. U ontdekt of dat specifieke Kawasaki-model iets voor u is, u bent zeker van een goed onderhouden en verzekerde huurmotor én u bent er even tussenuit. Een win-win-wínsituatie dus.

Kom meer te weten over ons motorverhuur

Kawasaki-onderhoud

Als officiële Kawasaki-verdeler leveren we professionele onderhoudsdiensten en originele Kawasaki-onderdelen. Onze techniekers volgen de onderhoudsregels van het merk zodat uw motor optimaal en veilig blijft presteren. Afhankelijk van het type onderhoud kunt u bij ons wachten of uw dag verderzetten met een van onze vervangmotoren.

Vraag een onderhoud aan

Kawasaki3 (1) Min

Kawasaki-kleding en -accessoires

Maak uw rijervaring compleet met de juiste uitrusting. In onze showroom verkopen we een Kawasaki-collectie van motorjassen, lederen motorpakken, handschoenen, boots en meer.