Dankzij het Italiaanse vakmanschap, de innovatie, technologie, snelheid, prestatie en vormgeving vervoegt Ducati het rijtje van Ferrari, Lamborghini en Maserati. De Ducati-motor veroverde sinds zijn oprichting in 1926 de volledige motorwereld, op de racetracks en later in het straatbeeld.

Bent u net als ons een fervent liefhebber van dit exclusieve, felrode raspaard? Moto’s Hautekiet is Ducati-dealer voor de regio West-Vlaanderen en biedt u het volledige gamma aan. Onze verkoopmedewerkers en techniekers zijn zelf gepassioneerde en geoefende motorrijders en adviseren u over de juiste Duc voor uw rijstijl en verwachtingen.

rode Ducati motor op circuit

Ducati-motoren voor elke motorist

De Italiaanse motorfabrikant bracht uiteenlopende Ducati-modellen op de markt, zowel voor riders op de racebaan, voor sportieve bikers in de straten als voor relaxte motorrijders tijdens lange ritten. Elke liefhebber van Italiaans design en hoogtechnologisch vakmanschap vindt zijn ding bij Ducati. Van Ducati Monster, Ducati Multistrada en Ducati Scrambler tot Ducati Panigale V4, bij Moto’s Hautekiet hebben we alle modellen op voorraad en bieden we zowel een nieuw als een tweedehands gamma aan.

Dsf2877 Uc442582 Low

De Ducati-motor in a nutshell

  • indrukwekkend vermogen
  • voortreffelijke stuureigenschappen
  • hoge wendbaarheid
  • superieure componenten
  • exclusief uiterlijk
Pexels Stephan Louis Min

Cilinderinhoud en vermogensniveau

Bij Moto’s Hautekiet zijn verschillende cilinderinhouden of cc’s verkrijgbaar. We bieden enerzijds 4 Ducati’s aan met 950 cc, waaronder de Ducati Monster en SuperSport, die ook verkrijgbaar zijn met een vermogen van 35 kW voor A2-rijbewijzen. Anderzijds hebben we 4 krachtigere modellen in het aanbod met een cilinderinhoud van 1100 cc en een V4-motor, zoals de Ducati Streetfighter V4, Multistrada V4, Panigale V4 en Diavel V4.

Weten welke Ducati-motor bij u past? Kom langs in onze showroom voor deskundig advies op maat.

9307 Rb Uc265930 Low

Hoe snel gaat een Ducati-motor?

Hoe snel een Ducati rijdt, hangt af van het model en de specificaties. Bepaalde modellen halen snelheden van zeker 300 km per uur, andere richten zich meer op de wendbaarheid en acceleratie.

Pb Mv4gt 1984 Uc548541 Low

Wat kost een Ducati-motor?

De prijzen verschillen per model, de specificaties en de bijkomende opties waarover de Ducati-motor beschikt. De nieuwe Ducati-modellen in ons aanbod hebben een prijskaartje vanaf ongeveer 10.000 euro.

Bij Moto’s Hautekiet is het bovendien mogelijk om uw motor te financieren. Vraag advies aan uw bank of bereken welke afbetaling binnen uw budget past via online simulaties. Zo wordt uw droommotor nog sneller realiteit!

Weylerkazerne Brugge (3) Min

Een tweedehands Ducati-motor kopen

Voor sommige rijders is een tweedehands Ducati een slimme keuze. U kunt uw eigen high-end motorfiets aanschaffen – een oud of recent model – zonder de volledige nieuwprijs te moeten betalen. Bij Moto’s Hautekiet verkopen we erkende tweedehands Ducati’s die deel uitmaken van het Ducati Approved-programma. Erkende Ducati-technici selecteren, controleren en certificeren de motoren, wat u een extra zekerheid geeft op het vlak van kwaliteit en rijplezier. Ze behouden bovendien uitstekend hun waarde doorheen de tijd, waardoor uw investering stabiel blijft. De prijzen van de gecertificeerde Ducati-occasies  starten vanaf 1500 euro.

Meer over onze tweedehands Ducati-motoren

Een Ducati-motor uittesten

Bij de aankoop van een nieuwe motor gaat het allemaal om het gevoel. Is de zitpositie comfortabel, hoe reageert het gas, hoe gedraagt de vering zich, hoe voelt de balans van de motor aan? Bij Moto’s Hautekiet bieden we u de mogelijkheid om meerdere Ducati-modellen te testen alvorens over te gaan tot een aankoop. Tijdens de proefrit ontdekt u welk model het beste past bij uw rijstijl en verwachtingen qua prestaties en comfort.

Kom langs voor een testrit

Doet u graag motorreizen en wilt u weten of een Ducati-motor daarvoor geschikt is? Probeer het uit! Bij Moto’s Hautekiet bieden we de mogelijkheid om een motor te huren voor een dag, een weekend of zelfs langer. Als erkende verhuurder bieden we u de garantie en gemoedsrust dat uw motor goed onderhouden en verzekerd is. Zo kunt u ten volle van de rijervaring genieten, zonder technische problemen of vervelende situaties.

Meer over motorverhuur

Het onderhoud van uw Ducati-motor

Houd uw geliefde Duc in topconditie door hem regelmatig te laten onderhouden. Als Ducati-dealer hebben we gekwalificeerde techniekers en originele Ducati-onderdelen in huis en volgen we het strikte onderhoudsschema van de fabrikant. Breng uw motor binnen, wacht ter plaatse of geniet van een vervangmotor terwijl wij instaan voor o.a. olie- en filtervervangingen, een luchtfilter- en klepspelingcontrole of de inspectie van de bandenspanning, rem- en koelvloeistof.

Contacteer ons voor een onderhoud

Pb 10238 Uc473974 Low

Ducati-kledij en -accessoires kopen?

Bovenop het omvangrijke aanbod van Ducati-motoren verkopen we in onze showroom kledij en -accessoires van het merk. Ontdek onze helmen, racing suits, Gore-Tex-motorjassen, handschoenen, T-shirts en andere gadgets voor een complete Ducati-beleving.